tegneserie

Kongen og Munken / Le roi et le moine

Kongen og Munken / Le roi et le moine

Dansk tegneserie skabt i samarbejde med tegneren Vince Deporter og manuskriptforfattere Jørgen Jørgensen og Frank Rechter. Udgivet i november 2017  -Cobolt forlaget-København .
Agent 212

Agent 212

Voici quelques planches de mon travail sur l'agent 212... Travail d'encrage plume et pinceau...
Stygge Krumpen

Stygge Krumpen

Historikeren Gert Jensen og teologen Jørgen Jørgensen har sammen med tegner Thierry Capezzone tegnet og skrevet et portræt af den i Danmarkshistorien så kendte biskop i en 47 siders lang tegneserie, som er en del af Hjørring Kommunes kultur-, erhvervs- og turismefremstød ”Krumpen”. ”Stygge Krumpens virkelige historie er både bedre, mere dramatisk og mere kompleks end myterne om den kendte biskop. For der er ingen tvivl om, at Stygge Krumpen var en hård mand. Men altså ikke kun. Han var også en blød og rummelig mand,” siger en af tegneseriens forfattere Gert Jensen og fortsætter: ”Stygge Krumpen var for eksempel en af de såkaldte bibelhumanister, der var rummelige nok til at kunne inkludere andre end dem, som kun troede på ordet bogstaveligt eller troede, som de selv troede. Stygge Krumpen indsatte således protestantiske præster i stiftet, selvom han selv var katolik – og han mere end de fleste andre katolske biskopper kæmpede for sin tro.”
Rasmus Klump / Petzi

Rasmus Klump / Petzi

Fra 2011 tegner Capezzone Rasmus Klump historier for forlaget Carlsen. ’Rasmus Klump har fødselsdag’ og ’Hej, jeg hedder Rasmus Klump’ og han illustrerer flere andre opgaver med den lille bjørn fra marmelade til skattekiste.
HC Junior

HC Junior

HC Andersen Junior er en dreng som alle andre, lige indtil den dag, hvor hans bedstefar giver ham en magisk hat. Med hjælp fra hatten og hans fortryllende fantasi, kommer han til at opleve det mest fantastiske eventyr nogensinde.

http://hc-junior.dk/
Tegn og fortæl

Tegn og fortæl

En bog om at fortælle med ord og tegninger... med andre ord, en introduktion til at tegne, forfatte og fortælle tegneserier.
H.M. Dronning Margrethe II

H.M. Dronning Margrethe II

I 2015 fejrer Danmark dronning Margrethes 75 års-fødselsdag, men allerede til næste år vil regenten blive hyldet med en tegneserie i to bind, der skildrer hendes liv fra fødsel til i dag.